Taekwondo i Virum eller bare Ny i Taekwondo

Vil du vide mere om taekwondo i Virum eller vide mere om hvad taekwondo er?

Så er du kommet til det rette sted ☺ Ring til vores holdleder Marlene Sandersen på tlf. 40 50 62 50 og aftal en prøvetime eller kontakt os her.

Hvad er Taekwondo
Taekwondo er en gammel koreansk kampsport, som man brugte til at forsvare sig med mod angreb fra dyr og fjendtlige mennesker. I dag har sporten udviklet sig til en international anerkendt sportsgren, der er delt i Poomsae (teknik) og kamp. Her i klubben har vi primært fokus på poomsae, men alle skal også lære at kæmpe og blive gode til selvforsvar ☺

Hvad lærer man til Taekwondo
Går man til Taekwondo bliver man god til kampsport & selvforsvar. Udøverne får stor styrke og smidighed i kroppen, bliver motorisk dygtig og får stor kropsbevidsthed. Udover de fysiske styrker oplever de fleste, at de får større selvtillid, disciplin, mental styrke og gode evner til at arbejde under pres.

Hvad laver vi til træning
Vi starter altid med opvarmning, så vi ikke får skader. Når vi er varme, træner vi forskellige taekwondo teknikker, spark, smidighed, styrketræning og selvforsvar. Både når vi begynder træningen og når vi slutter, hilser vi på en særlig måde mod det danske flag og vores træner. Gensidig respekt, god opførsel og glæde ved sporten prioriterer vi højt.

Indmeldelse
Vil du gå til Taekwondo i Virum, så melder du dig ind ved at klikke på Bliv medlem øverst på denne side og udfylde formularen. Du vil herefter blive registreret i klubben. Ved indmeldelse i klubben skal der betales årskontingent til Dansk Taekwondo Forbund (DTaF), så du er dækket af DTaF’s forsikring. Her efter vil du hvert kvartal blive opkrævet kontingent. 

Udmeldelse
Ønsker du ikke længere at gå til taekwondo i Virum, kan du melde dig ud, anmode om udmeldelse via din medlemsprofil. Udmeldelse skal ske med én måneds varsel til den 1. i en måned. Ved udmeldelse får du en bekræftelse på mail.

Graduering
Du kan komme til graduering ca. 3 gange om året, når klubbens trænere mener, at du har lært de teknikker og øvelser du skal kunne, for at få dit næste bælte. Vores ATK fokus betyder, at du som udøver kommer til graduering, når du er klar og ikke når det meste af holdet er klart.
Kravene til de enkelte bælteprøver er fastsat af Dansk Taekwondo Forbund i samarbejde med Verdens Taekwondo Forbundets hovedskole Kukkiwon. For at kunne gå til sortbæltegraduering, skal man igennem 10 bælteprøver og ca. 4-5 års træning ☺

Stævner
Vi tager løbende til stævner i ind- og udland. Når du har fået det gule bælte, kan du stille op til stævnerne skal du, overfor 3-5 dommere, gå nogle af de serier du har lært til træning. Tal med din træner om muligheden for stævner.