Klub Info

Gangnam Sportstaekwondo er koreansk kampsport i Lyngby. Vi sparker højt og har fokus på gensidig respekt, god opførsel og glæde ved sporten ☺

Om Gangnam Sportstaekwondo
Gangnam er en lille klub, der lægger vægt på, at have super dygtige trænere, der får det bedste frem i vores udøvere. Vores børnehold træner typisk 1-3 gange om ugen, mens vores eliteudøvere, der er blandt Europas bedste, træner 6 gange om ugen.

Vi benytter aldersrelateret træning (ATK) på alle hold dvs. at træningen er tilpasset til den alder og det udviklingstrin som udøverne er på. Du kan se mere om ATK på: TeamDanmark.dk
Vi sørger bevidst for, at holdene ikke er for store, så alle bliver set. Vores cheftræner Bodo von Münchow er 7. Dan og har været landsholdsleder for Danmark og landsholdstræner for Sverige. Vores træner Kho Dang Ngo er 5. Dan og har være assisterende landsholdstræner for Danmark, og vores træner Alexandra von Münchow er 3. Dan og har været assisterende landsholdstræner for Sverige.
For de udøvere der er interesserede i stævner, så tager klubben typisk afsted til 5-8 stævner om året, hvor alle kan deltage. Er man eliteudøver så deltager vi i de fleste A-klasse stævner i Europa samt ved EM og VM.

Navnet Gangnam
Har du hørt navnet Gangnam før? Har det noget med kampsport i Lyngby at gøre? Mange kender k-pop nummeret ”Gangnam style”, hvor sangeren Psy gør lidt grin med bydelen Gangnam i Koreas hovedstad Seoul. Vi har ikke noget med sangen at gøre, men taekwondo stammer fra Korea og Verdens Taekwondo Forbundets hovedkontor Kukkiwon, ligger i Gangnam, så måske alligevel…
I 2012 da vi etablerede klubben, var sangen ”Gangnam Style” på sit højeste. Vi havde længe talt om, hvad klubben skulle hedde, så med sangen i baggrunden, kom klubben til at hedde Gangnam Sportstaekwondo ☺

Bestyrelsen, Revision & Udvalg
Gangnam Sportstaekwondo ledes af en bestyrelse bestående af 5 personer + 2 suppleanter. Generalforsamlingen finder sted i Q1 hvert år. Bestyrelsen er ulønnet.

Bestyrelse

Formand Bodo von Münchow 20 89 44 76 [email protected]
Næstformand Eva Sandersen 22 70 78 69

[email protected]

Kasserer Evan Lund 61 33 99 99 [email protected]
Sekretær Katharina von Münchow 52 79 63 23 [email protected]
Medlem Annelise Ibsen 40 50 62 50 [email protected]
       
Suppleant Er det dig? Kom og hjælp os ?   Kontakt formanden

Revision

Revisor Jakob Sandersen familyholte@hotmail.com

Hold & Turneringsudvalg:
Annelise Ibsen (Holdleder & stævnetilmelding [email protected]), Bodo von Münchow (Stævne udvælgelse).

Sponsorudvalg:
Bodo von Münchow (formand)

Vedtægter & Privatlivspolitik
Vedtægterne for Gangnam Sportstaekwondo: Se Vedtægterne i PDF format
Privatlivspolitik for Gangnam Sportstaekwondo: Privatlivspolitik

Udviklings Center Øst (UC Øst)
Gangnam har i samarbejde med Furesø Taekwondo Klub og Herlev Taekwondo Klub etableret et Udviklingscenter for talenter og eliteudøvere i Danmark. Samarbejdet bygger på den fælles vision om at fremme taekwondo i Danmark og styrke vores talenter og eliteudøvere.
Talenter- og eliteudøvere træner typisk 1-2 gange om ugen i UC Øst. Træningen varetages af de bedste trænere fra de tre samarbejdsklubber og foregår i de tre klubbers lokaler. Dvs. er man talent- eller eliteudøver i Gangnam træner man typisk 4-5 gange om ugen i vores lokaler i Virum og 1-2 gange om ugen i Værløse eller Herlev.

Forsikring
Skulle uheldet være ude og sker der en skade i forbindelse med træningen, så er udøveren dækket af Dansk Taekwondo Forbunds (DTaF) fælles ulykkesforsikring, såfremt man er medlem af DTaF.
Betingelser, dækning, formular til skadesanmeldelse mv. Kan læses på: taekwondo.dk